"De harpmuziek tijdens onze huwelijksviering was ontroerend, maar werkte eveneens kalmerend op deze - voor ons - emotionele dag. We apprecieerden het enorm dat we zelf pop- en rockliedjes mochten voorstellen, ook al waren die niet altijd even eenvoudig om op harp te spelen. We hebben niks dan lof ontvangen over jouw uitvoering: het was werkelijk een klasse apart."

F., Brugge

"Heel hartelijk dank voor uw optreden vrijdag in Moen.  Iedereen was vol lof over u!  Het was prachtig!!
Tot later!"

C., Moen

"Ik hoor alleen maar lof over u dus ik kijk er in elk geval al naar uit."

K., Wortegem

"Wat een geweldige avond, onze genodigden hebben intens genoten.
Een hartelijke dank voor jouw professionele inbreng, we hebben genoten van jouw stijlvolle muzikale opluistering, bij momenten vertederend fragile, dan weer vrolijk en speels.
Net hetgeen we nodig hadden om deze bijzondere avond dat extra accent te geven waardoor het perfect werd… mooie herinneringen …. En dat was de opzet."

T., Lokeren

"Ik hoopte u allereerst nogmaals oprecht te bedanken voor de prachtige sfeer die je teweegbracht op het feestje van mijn moeder diens zestigste verjaardag. Ook mijn moeder wenste je hiervoor te bedanken."

G., Malderen

"De harpmuziek is ons meer dan bevallen, we hebben er enorm goede reacties op gekregen… zelfs de begrafenisondernemer heeft jouw gegevens gevraagd om eventueel in de toekomst dit voor te stellen aan mensen die bij hem komen.
Wij zijn über tevreden, je hebt er mee voor gezorgd dat mijn moeder een uitvaart gekregen heeft met een groot verschil tov een andere uitvaart.
Dus als wij kunnen gaan we jou zeker aanbevelen!

Super bedankt Dieter!"

S., Vilvoorde

"Het was echt een feest zoals wij het wilden en je muziek is hééééél goed in de smaak gevallen! We hebben ook van verschillende gasten goede commentaren gekregen en ik heb al een keer of drie-vier je website mogen doorgeven. :-)
Bedankt en ik hoop echt dat we nog eens een feestje kunnen doen waarbij harp op zijn plaats is!!"

W., Laarne

"... de harpmuziek was buitengewoon prachtig. We hebben er echt van genoten. Op dat moment kon ik nog geen dankwoordje schrijven maar nu is het echt gemeend: DANK en nog eens DANK. De fijne harpklanken zullen ons nog heel lang bijblijven."

H. & A., Brugge

"Bedankt voor een jaar vol prachtige harpmuziek, ons dochter is nog altijd zeer enthousiast, zeker dank zij jouw goede begeleiding."

W. & Ch., Waarschoot

"Het publiek heeft van je optreden gisteren genoten. Je zal ook wel gemerkt hebben in het auditorium dat er aandacht en interesse was. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar eind september – begin oktober terug."

L., Mechelen

VOLG DIETER OP FACEBOOK
BLOGGER
...


Uniek, stijlvol & professioneel...